MALI JUNAKI

"Tinči, blog ti sameva...", 
mi je nedolgo nazaj napisala Valentina. Vem...ampak kaj ko je tako težko najti čas za pisanje in objavljanje. Če se le da, vsak dan, vsaj doma, pobegnem od računalnika. In ta čas namenim ustvarjanju. 

Kar nekaj izdelkov je nastalo v tem času, ko nisem bila aktivna na blogu. Večina teh izdelkov, pa sem ustvarila za naše male šolarje. Mali nadebudneži, naši mali mojstri, so takooooo izvirni. Domišljija jim dela sto na uro! :) 

In tako smo se odločili, da vsak mesec izdelamo junaka meseca. Izberemo ga s pomočjo domišljijskih zgodbic. Želodko, Srečko, Polžek...v razredu skrbijo za red in disciplino, učencem pomagajo premagovati tremo pred nastopanjem in skrbijo, da naši možgančki delajo s polno paro. :) In povem vam...deluje! Resnično imajo "čudežno" moč in otroci jih naravnost obožujejo. 

Naj vam predstavim Želodka. Želodko je bil naš čisto prvi junak. 

Polžek, ta mali junak s hišico, ki jo nosi povsod.


In seveda Srečko, ki prinaša srečo.
Junak, ki nas je spremljal ves veseli december.

In zdaj,ko je polovica šolskega leta že skoraj za nami, nadaljujemo z iskanjem našega junaka meseca. Pravijo, da se v vsakem izmed nas skriva otrok... lahko potrdite? :) Jaz lahko! :) 

Se beremo kmalu! ;) 


Komentarji

  1. Hej, Tinči. Pa ti je uspela nova objava. :) Kar pogumno, ker vem kako pridno ustvarjaš. Sam krasni pravljični junaki so nastali za tvoje male radovedneže. Ampak Srečko ima posebno mesto pri meni, obudi spomine na otroške dni. ♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar